Hint Bel of e-mail de Helpdesk!

Kom je er zelf niet uit en staat je vraag ook niet bij de veel gestelde vragen, neem dan gerust contact op met onze helpdesk

Nationale Beeldbank

  • Rechtenvrije foto's vanaf €6,99
  • Gratis stockfoto’s downloaden
  • Nederland in meer dan 1 miljoen beelden
  • Direct downloaden, op rekening

Registreer gratis →

Wat kost een foto bij de Nationale Beeldbank?

Bij de Nationale Beeldbank houden wij van duidelijkheid. Gebruik je een foto voor een redactionele publicatie, dan hoef je geen vragen te beantwoorden over grootte van het gebruik, oplage, binnenwerk of cover, soort uitgave, enzovoorts. Wij hanteren eenduidige prijzen voor redactioneel gebruik.

Redactioneel gebruik

Voor alle foto's die redactioneel worden gebruikt hanteren wij eenzelfde prijs met als enig onderscheid het formaat. Voor meer informatie over wat redactioneel gebruik is zie ook onze veel gestelde vragen.

  • Websites gebruik € 9,99
  • Drukwerk € 59,-

Ook verkopen we abonnementen voor redactioneel gebruik, geheel toegespitst op jouw wensen.

  • Websites gebruik vanaf € 6,99
  • Drukwerk vanaf € 29,50

Commercieel gebruik

Denk bij commercieel gebruik bijvoorbeeld aan de promotie van een product of dienst d.m.v. een advertentie, verfraaiing van een bedrijfswebsite, brochure, folder, flyer, verpakking of een afdruk op een poster of canvas. Heb je een beeld nodig voor een commerciële of promotionele publicatie, neem dan direct contact met ons op via de mail of telefoon. Geef ons de fotonummers door van het beeldmateriaal waarin je interesse hebt en binnen 45 minuten laten wij weten of de foto’s qua onderwerp en rechten geschikt zijn voor commercieel gebruik. Tevens maken wij direct een prijsopgave.

Mocht je akkoord zijn met de offerte, dan kan je binnen een paar minuten over de beelden beschikken. Dus binnen 45 minuten weet je de prijs van de foto’s, dat de rechten goed zijn geregeld plus kan je aan de slag met het gewenste beeldmateriaal.

Als je vragen hebt vind je het antwoord misschien al tussen de veelgestelde vragen.

Of voor meer informatie over prijzen, twijfel of het gebruik van de foto redactioneel of commercieel is? Kun je ons uiteraard ook bellen:

+31 (0)88-9898 700