Laden. Een ogenblik geduld.

Stockfotografie Luchtfotografie

  • Keuze uit ruim 500.000 Nederlandse beelden
  • Eenvoudig en per stuk online aan te schaffen
  • Een licentie geschikt voor alle doeleinden
Alle
Alle
Alle

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

Nederlandse stockfoto’s en rechtenvrije afbeeldingen van verschillende luchtfoto’s van Nederland

Bij de Nationale Beeldbank vind je het grootste assortiment van stockfoto’s en rechtenvrije afbeeldingen van luchtfoto’s van Nederland. Wij werken samen met de beste fotografen om ons assortiment van Nederlandse stockfoto’s van hoge kwaliteit en altijd up to date te houden. 

Bij luchtfotografie worden er foto’s gemaakt vanuit de lucht. Hierbij kan je denken aan het maken van een foto vanuit een luchtvaartuig zoals bijvoorbeeld een vliegtuig of helikopter. Relatief nieuw en ontzettend populair is het gebruik van drones. Een andere simpele en doeltreffende manier is luchtfotografie vanaf een heel hoog statief. Dit wordt ook wel hoogtefotografie genoemd. In onze beeldbank vind je afbeeldingen van verschillende soorten luchtfoto’s van Nederland. Zoals bijvoorbeeld luchtfoto’s van verschillende plaatsen, steden en dorpen. Afbeeldingen van de rivieren, stranden of een prachtig meer. Luchtfoto’s van gebouwen, stations, stadions, spoorwegen of snelwegen. Van weilanden tot drukbezochte locaties zoals voetbalwedstrijden en festivals. En van aangemeerde boten in de havens tot boten aan de kust van de Nederlandse stranden. Wij hebben een uitgebreid assortiment stockfoto’s om uit te kiezen. 

Ben je op zoek naar typische Nederlandse foto’s geschoten vanuit de lucht? Scroll direct door ons uitgebreide afbeeldingen assortiment of gebruik de zoekfunctie voor het zoeken naar specifieke foto’s vanuit de lucht. 

Al onze stockfoto’s en afbeeldingen die gemaakt zijn vanuit de lucht zijn rechtenvrij en kunnen worden gebruikt voor zowel redactionele als commerciële doeleinden. 
Buiten ons stockfoto’s en afbeeldingen van de Nederlandse industrie hebben wij ook afbeeldingen en foto’s in verwante categorieën zoals de industrie, natuur of Nederlandse stadsgezichten. Met onze beeldbank bieden wij een compleet overzicht van alle Nederlandse stockfotografie. 

Wij zijn altijd op zoek naar de beste luchtfotografie van Nederland. Ben jij (hobby) fotograaf en wil je zelf een afbeelding of foto aanleveren voor onze beeldbank? Dan komen wij graag met jou in contact. Klik hier voor meer informatie. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Je bent één of meerdere velden vergeten in te vullen.
Het e-mailadres dat je wilt inschrijven bestaat al bij ons.

Om onze website optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina's goed te kunnen weergeven) hebben wij bepaalde informatie nodig.
Wij verzamelen daarom ook automatisch gegenereerde informatie over jouw gebruik van onze website.

Bekijk onze cookiepolicy (PDF) voor meer informatie.

Akkoord
Nee, geen cookies

Over de Nationale Beeldbank

Contact Over ons

Fotografen Nationale Beeldbank

Kwaliteitseisen fotografen FAQ

Klanten Nationale Beeldbank

Gebruik Licentie FAQ Beeldbank Tarieven Blog
Nationale Beeldbank  Prinses Beatrixlaan 582  2595 BM  Den Haag  Nederland    support@nationalebeeldbank.nl
Sluiten
Sluiten
Download

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent (druk hier om de pagina te herladen) en probeer het nogmaals.Verzenden

Dank je wel. Je kan nu hieronder je item downloaden.

Download
Sluiten
Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Inloggen

Log hieronder in met je gegevens of maak een account aan.

Er is bij ons geen account bekend met deze gegevens. Pas je inloggegevens aan en probeer het opnieuw.
Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd. Heb je deze mail niet ontvangen? Probeer opnieuw een wachtwoord aan te vragen of neem contact met ons op.
Je account is verlopen
Je account is geblokkeerd omdat er te vaak is geprobeerd om in te loggen met de verkeerde gegevens. Vraag een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten'.
Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de Nationale Beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je hebt geen e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres in.
Dit e-mailadres bestaat niet in onze gegevens. Vul een ander e-mailadres in.

We hebben een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. De e-mail bevat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.