Hint grote voorbeelden

Wil je de afbeeldingen in een groter formaat bekijken? Selecteer de optie grote voorbeelden!

Nationale Beeldbank

  • Rechtenvrije foto's vanaf €6,99
  • Gratis stockfoto’s downloaden
  • Nederland in meer dan 1 miljoen beelden
  • Direct downloaden, op rekening

Registreer gratis →

Partners van de Nationale Beeldbank


Canon Nederland partner van Nationale Beeldbank

Canon Nederland is per 15 september partner van stockfotobureau Nationale Beeldbank. Het partnerschap behelst onder meer het aanbieden van vakinhoudelijke informatie door specialisten van Canon aan fotografen van de Nationale Beeldbank. Daarnaast zal Canon ook speciale acties en promoties via de website en nieuwsbrief communiceren.

Volgens Hans Smittenaar, Marketing Director Consumer Imaging Group van Canon Nederland is de Nationale Beeldbank een een logische partner. "De Nationale Beeldbank heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke marktplaats voor professionele en semi-professionele fotografen in Nederland. Dat is een groep die wij veel te bieden hebben. Niet alleen op het gebied van producten maar vooral ook op het terrein van vakontwikkeling."

Lesley de Beer, directeur van de Nationale Beeldbank is blij met het partnerschap. "Canon is een van de topmerken in de wereld! Ik zie de samenwerking met Canon als een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Canon ondersteunt ons op veel verschillende manieren waaronder het geven van inhoudelijk advies op het gebied van techniek. De ruim 10.000 fotografen van de Nationale Beeldbank zijn allemaal gepassioneerd met hun vak of hobby bezig. Ik denk dat zij graag in aanraking komen met de professionals van Canon. De samenwerking biedt ook veel nieuwe ideeën en kansen zodat we onze foto’s op een nog betere manier in de markt kunnen zetten."

MEER INFORMATIE

De Nationale Beeldbank (www.nationalebeeldbank.nl) is sinds 2006 een stockfotobureau gespecialiseerd in Nederlands beeld. De collectie bevat ruim 1 miljoen foto's. Onderdeel van het bedrijf is o.a. de internationale natuurcollectie Nature in Stock (www.natureinstock.com). Bij de Nationale Beeldbank zijn ruim 10.000 fotografen aangesloten. Contact: Lesley de Beer, directeur, +31 (0)88-9898 700


Canon Nederland (www.canon.nl)
Contact: Rick van Dorst; 06-21510315
Canon Nederland partner van Nationale Beeldbank Canon Nederland partner van Nationale Beeldbank