Laden. Een ogenblik geduld.

Stadskantoor en Centraal station in Utrecht

Stadskantoor en Centraal station in Utrecht
€ 8,99
Voeg foto toe aan winkelmandje


Prijsberekening Nationale Beeldbank

Onze stockfoto's zijn rechtenvrij

Lees hier meer over onze licentievoorwaarden
Lees hier meer over onze tarieven

Omschrijving stockfoto Stadsgezichten

Stadskantoor en Centraal station in Utrecht Het stadskantoor van Utrecht is het administratieve en bestuurlijke centrum van de stad. Het is gelegen naast het Centraal Station en vormt een belangrijk architectonisch en functioneel element in het stadscentrum. Het stadskantoor van Utrecht werd in 2014 geopend en is ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Kraaijvanger Architects. Het gebouw heeft een eigentijds ontwerp met moderne en duurzame kenmerken. Het is een combinatie van kantoorruimtes voor gemeentelijke diensten, vergaderfaciliteiten en publieke voorzieningen. Het stadskantoor heeft als doel om de toegankelijkheid en efficiëntie van de gemeentelijke dienstverlening te verbeteren. Hier kunnen inwoners van Utrecht terecht voor verschillende zaken, zoals het aanvragen van paspoorten, vergunningen, inschrijvingen, belastingzaken en andere administratieve procedures. Het stadskantoor streeft naar een klantgerichte benadering met moderne digitale dienstverlening en persoonlijk contact. Het Centraal Station van Utrecht is een belangrijk knooppunt in het Nederlandse spoorwegnetwerk en bevindt zich direct naast het stadskantoor. Het station is een architectonisch hoogstandje en een drukke transport hub, waar dagelijks duizenden treinreizigers in en uit stappen. Het huidige station is geopend in 1973 en heeft sindsdien verschillende renovaties ondergaan om de capaciteit en functionaliteit te vergroten. Utrecht Centraal is een van de grootste treinstations in Nederland en biedt directe verbindingen naar verschillende steden in het hele land, evenals internationale treinverbindingen. Het station beschikt over tal van faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, cafés, fietsenstallingen en OV-voorzieningen. Bovendien fungeert het station als een belangrijk knooppunt voor regionaal en lokaal openbaar vervoer, met bus- en tramhaltes in de directe omgeving. De combinatie van het stadskantoor en het Centraal Station maakt dit gebied in Utrecht tot een druk en levendig deel van de stad. Het vormt een centrale ontmoetingsplek voor zowel bewoners als bezoekers en biedt gemakkelijke toegang tot diverse diensten, openbaar vervoer en andere voorzieningen.

Om onze website optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina's goed te kunnen weergeven) hebben wij bepaalde informatie nodig.
Wij verzamelen daarom ook automatisch gegenereerde informatie over jouw gebruik van onze website.

Bekijk onze cookiepolicy (PDF) voor meer informatie.

Akkoord
Nee, geen cookies

Over de Nationale Beeldbank

Contact Over ons

Fotografen Nationale Beeldbank

Kwaliteitseisen fotografen FAQ

Klanten Nationale Beeldbank

Gebruik Licentie FAQ Beeldbank Tarieven Blog
Nationale Beeldbank  Prinses Beatrixlaan 582  2595 BM  Den Haag  Nederland    support@nationalebeeldbank.nl
Sluiten
Sluiten
Download

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent (druk hier om de pagina te herladen) en probeer het nogmaals.Verzenden

Dank je wel. Je kan nu hieronder je item downloaden.

Download
Sluiten
Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Inloggen

Log hieronder in met je gegevens of maak een account aan.

Er is bij ons geen account bekend met deze gegevens. Pas je inloggegevens aan en probeer het opnieuw.
Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd. Heb je deze mail niet ontvangen? Probeer opnieuw een wachtwoord aan te vragen of neem contact met ons op.
Je account is verlopen
Je account is geblokkeerd omdat er te vaak is geprobeerd om in te loggen met de verkeerde gegevens. Vraag een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten'.
Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de Nationale Beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je hebt geen e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres in.
Dit e-mailadres bestaat niet in onze gegevens. Vul een ander e-mailadres in.

We hebben een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. De e-mail bevat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.