Laden. Een ogenblik geduld.

Hoog Catherijne in Utrecht

Hoog Catherijne in Utrecht
€ 8,99
Voeg foto toe aan winkelmandje


Prijsberekening Nationale Beeldbank

Onze stockfoto's zijn rechtenvrij

Lees hier meer over onze licentievoorwaarden
Lees hier meer over onze tarieven

Omschrijving stockfoto Stadsgezichten

Hoog Catherijne in Utrecht Winkelcentrum Hoog Catharijne is een groot overdekt winkelcentrum gelegen in het hart van Utrecht, Nederland. Het is een van de grootste winkelcentra van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Hoog Catharijne is strategisch gelegen naast het Centraal Station van Utrecht, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel inwoners als bezoekers van de stad. Het winkelcentrum bestaat uit verschillende delen en heeft een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en andere voorzieningen. Met meer dan 150 winkels biedt Hoog Catharijne een diverse winkelervaring. Je vindt er grote internationale winkelketens, bekende modemerken, boetieks en speciaalzaken. Het aanbod omvat mode, schoenen, accessoires, elektronica, huis- en tuinartikelen, boeken, en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook dienstverlenende bedrijven, zoals banken, reisbureaus en kapperszaken. Het winkelcentrum heeft een moderne en ruime opzet met een mix van brede winkelstraten en gezellige pleinen. Er zijn diverse eetgelegenheden verspreid over het winkelcentrum, variërend van snelle hapjes tot restaurants waar je kunt genieten van een uitgebreide maaltijd. Hoog Catharijne heeft ook een directe verbinding met het Centraal Station, wat het ideaal maakt voor reizigers die even willen winkelen of een hapje willen eten voordat ze hun trein nemen. Daarnaast is het winkelcentrum geïntegreerd met het nieuwe stadskantoor van Utrecht en vormt het een belangrijk onderdeel van het levendige stadscentrum.

Om onze website optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina's goed te kunnen weergeven) hebben wij bepaalde informatie nodig.
Wij verzamelen daarom ook automatisch gegenereerde informatie over jouw gebruik van onze website.

Bekijk onze cookiepolicy (PDF) voor meer informatie.

Akkoord
Nee, geen cookies

Over de Nationale Beeldbank

Contact Over ons

Fotografen Nationale Beeldbank

Kwaliteitseisen fotografen FAQ

Klanten Nationale Beeldbank

Gebruik Licentie FAQ Beeldbank Tarieven Blog
Nationale Beeldbank  Prinses Beatrixlaan 582  2595 BM  Den Haag  Nederland    support@nationalebeeldbank.nl
Sluiten
Sluiten
Download

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent (druk hier om de pagina te herladen) en probeer het nogmaals.Verzenden

Dank je wel. Je kan nu hieronder je item downloaden.

Download
Sluiten
Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Inloggen

Log hieronder in met je gegevens of maak een account aan.

Er is bij ons geen account bekend met deze gegevens. Pas je inloggegevens aan en probeer het opnieuw.
Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd. Heb je deze mail niet ontvangen? Probeer opnieuw een wachtwoord aan te vragen of neem contact met ons op.
Je account is verlopen
Je account is geblokkeerd omdat er te vaak is geprobeerd om in te loggen met de verkeerde gegevens. Vraag een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten'.
Laden. Een ogenblik geduld.
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de Nationale Beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je hebt geen e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres in.
Dit e-mailadres bestaat niet in onze gegevens. Vul een ander e-mailadres in.

We hebben een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. De e-mail bevat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.